Voedingssupplementen en verzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit

Elegance Beauty biedt vijf krachtige afslankkuren aan die allen zijn gebaseerd op het beroemde HCG dieet van Dr. Simeons. Daarnaast vindt u op Elegance Beauty onze Elegance Purelift anti-rimpel crème.

Wij ontwikkelen doorlopend nieuwe producten om ons assortiment uit te breiden. Schrijf u onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte! Bekijk de productcategorieën bovenaan de pagina voor alle Elegance Beauty producten.

Onze producten

Elegance Beauty is onderdeel van EcomBizz BV: een internationale groep die zich bezig houdt met de productie, import en export van voedingssupplementen.

De producten van Elegance Beauty zijn gewoon vrij verkrijgbaar. U heeft dus geen recept nodig!

Alle gewichtsbeheersing en anti-aging producten van Elegance Beauty worden geproduceerd conform de strenge GMP- en HACCP-eisen. Het betekent dat procedures worden gevolgd die kwaliteit, voedselveiligheid en -hygiëne waarborgen.

De producten van Elegance Beauty staan onder controle van de Nederlandse nieuwe Voedsel en Waren Autoriteit (nVWA), zijn gekeurd door het Duitse NEM en zijn in de EU in Brussel allemaal geregistreerd met een NUT-nummer.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00
De waardering van www.elegancebeauty.eu bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 43 reviews.